kis ⏜ kultúr⏜kalamajka

Pajéhali!

Pajéhali!

Moszkva felett 5.- Forgatás egy 25 emeletes lakóház tetején

2016. október 08. - lucullus

thumb_img_3730_1024.jpg

Ez egy bombasztikus kaland volt. A Moszkva24 TV csatornával forgattunk, immár harmadszor. A 20 perces műsor rólam szól majd, egészen pontosan arról, hogy mit gondolok Moszkváról, mik a kedvenc helyeim, elfoglaltságaim, valamint rengeteg információt elárulok a magyar kultúráról és lélekről. Óriási dolog lesz, nagyfokú munka van/lesz benne. Immár összesen harmadszor forgattunk ma, és még mindig nincs vége. Ezúttal egy 25 emeletes ház tetejére másztunk ki, egy roofer, Kirill segítségével, akinek nincs weboldala, de elmondása alapján több száz tetőn járt már Moszkvában.

 

A Lomonoszov egyetem felső "csillagja", vagy a Győzelem Parkjában található Niké szobor teteje például "fullextrának" számítanak ebben a kategóriában, a sima lakóházak - ugyanakkor "alapnak". Az épületek belső terei - így az Osztankinoi TV torony - semminek nem számítanak. Aki a börit is vállalja, az felmászhat állami intézményekre, netán a Kremlre, de ehhez már nagyon betegnek kell lenni - ilyen egymillióból egy ember ha akad. Így is brutál a srác, pedig csak huszonéves. Egyetlen helyre visz fel "turistákat" egyébként, ez pedig egy 31 emeletes penthouse teteje, melynek tulajdonosa épp a barátja. Az összes töbi hely - másnak nem igazán elérhető. Mi szürkületben / ködben voltunk fent, és ide még vissza szeretnék jönni nyáron, szép időban, nappal is. A körpanoráma mindent visz - ezért tényleg érdemes felpumpálnod az adrenalinszintedet! A penthouse tetejei kirándulást egyébként nyilvánosan meg fogom hirdetni, tehát bárki jelentkezhet majd rá. És hogy miért csinálom mindezt? nagyon egyszerű a helyzet! Moszkva (de lényegében bármely más város) sokkal, de sokkal izgalmasabb ilyen megközelítésből - felül- vagy alulnézetből, rendhagyó nézőpontból, és azt vallom, hogy az érdeklődőknek jogukban áll látni ezeket a szuperexkluzív, gyönyörű dolgokat is.  

A bejegyzés trackback címe:

https://pajehali.blog.hu/api/trackback/id/tr7511781295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása