Gruyéresben, Svájcban ettem először életemben lóhúst. Kicsit édeskés íze volt, de nagyon "tiszta" és finom húsról beszélhetünk. Természetesen a svájciak nemzeti ételével, a fondue-val kaptuk.
Gruyéresben, Svájcban ettem először életemben lóhúst. Kicsit édeskés íze volt, de nagyon "tiszta" és finom húsról beszélhetünk. Természetesen a svájciak nemzeti ételével, a fondue-val kaptuk.
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal